Panta Lunto

Platenpelouse

Gegrepen door het mixen van platen en het combineren van beats, heb ik op mijn 16 jaar mijn eerste platenspelers gekocht. Daarmee was het gedaan met investeren in cd's en ben ik als een gek platen beginnen kopen. Elke euro die ik in handen kreeg werd integraal omgezet in vynil. Toen ik vaker voor publiek begon te spelen en ik het slepen met al die platen beu was, ben ik terug overgestapt op CD's en later op serato.

In 2009 ben in beginnen draaien in cafe Alegria, en in 2010 ben ik ook resident geworden in de Louvain Louvain, de Rector en 't Archief op de oude markt. Ook vaak te vinden op fuiven en TD's in en rond Leuven, en tegenwoordig ook op trouwfeesten van kennissen. 2010-2011 heb ik fulltime als dj gewerkt op de oude markt, daarna heeft het draaien zich helaas moeten beperken tot weekends.

Ik heb in verschillende café's verschillende stijlen leren spelen en probeer zoveel mogelijk af te wisselen in een vlotte mix. Ik hecht veel belang aan goeie overgangen en aan boeiende sets. Ik maak in ableton zoveel mogelijk kleine bewerkingen aan nummers om ze dan op een originele of handige manier te kunnen mixen. Ook zoek ik veel mashups op het internet om daar vervolgens de stukken die ik leuk vind uit te knippen of te bewerken. Op die manier probeer ik iets unieks te leggen in de sets die ik speel.